Новини

Eucerin пленява с Hyaluron-Filler през март

Емблематичната анти-ейдж серия - Hyaluron-Filler от Eucerin, идва на специална цена през м. март 2019 г. С това немският бранд с над 100-годишна история и глобален лидер в дерматологичната грижа за кожата отново ни напомня, че можем да контролираме призна

 

Продуктите Eucerin Hyaluron-Filler са вдъхновени от най-съвременните медицински методи за незабавно подмладяване. Те са неинвазивната алтернатива на инжектирането на филъри с хиалуронова киселина. Eucerin Hyaluron-Filler, Eucerin Hyaluron-Filler + Volume Lift и Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity „атакуват“ признаците на стареене в трите етапа на процеса на стареене: поява на фини линии и бръчки, загуба на плътност и блясък и загуба на обем. И тъй като слънцето е отговорно на 90% за преждевременното стареене на кожата, всички дневни кремове от серията съдържат фотозащита. Подходящи са за всички типове кожа, дори чувствителна, и дават доказано високи резултати.

Какво съдържа формулата?

Хиалуроновата киселина е мощна хидратираща съставка, която помага на кожата да изглежда по-млада. За максимални резултати продуктите Eucerin Hyaluron-Filler комбинират два вида хиалуронова киселина. Високомолекулната хиалуронова киселина действа на повърхността и подобрява хидратацията на най-външните слоеве на кожата, от които започва формирането на фините линии и бръчки. Хиалуроновата киселина с ниско молекулярно тегло е с 40 пъти по-малка молекула, която успява да проникне по-дълбоко в кожните слоеве и въздейства върху най-дълбоките бръчки. Действието на двата вида хиалуронова киселина се подсилва от глицин-сапонин – естествен екстракт от соя, който доказано увеличава многократно производството на хиалуронова киселина в кожата.

Контрол на всеки етап

Процесът на стареене на кожата започва на около 25-годишна възраст. С времето естественото производство на хиалуронова киселина и колаген в кожата намалява и на около 30-годишна възраст се появяват първите признаци на стареене – фини линии и бръчки. На този етап Eucerin препоръчва следните решения:

Eucerin Hyaluron-Filler Дневен крем SPF 30, 50 мл – ежедневен хидратиращ крем за намаляване на първите признаци на стареене. Запълва дори най-дълбоките бръчки и придава подмладен външен вид. Същевременно осигурява надеждна фотозащита с SPF30 с UVA и UVB филтри, като по този начин предотвратява фотостареенето и задълбочаването на бръчките.

Eucerin Hyaluron-Filler Дневен крем за суха кожа SPF 15, 50 мл – запълва дори най-дълбоките бръчки отвътре-навън и има отлична поносимост от кожата. Чудесна основа за грим.

Eucerin Hyaluron-Filler Нощен крем, 50 мл – ефективен нощен крем против стареене на кожата за подмладен външен вид. Подпомага регенерирането на кожата през нощта с помощта на Декспантенол.

Eucerin Hyaluron-Filler Light Дневен крем за нормална към смесена кожа SPF 15, 50 мл – ефективен дневен крем против стареене с некомедогенна формула и лека текстура. Намалява дори най-дълбоките бръчки и прави кожата видимо по-гладка. Чудесна основа за грим.

На около 40-50 г. структурата на кожата се променя. Това причинява загуба на обем и поява на по-дълбоки бръчки. Загубата на обем означава отпускане на лицевия контур, „увиснала“ кожа, изтъняване на бузите, по-дълбоки назолабиални гънки, поява на „пуешка шия“. Всичко това променя изражението ни – изглеждаме по-уморени, тъжни, дори негативни. Серията Eucerin Hyaluron-Filler + Volume Lift позволява да контролираме признаците на стареене на този етап от процеса, като освен хиалуронова киселина с ниско и високо молекулярно тегло, продуктите съдържат още магнолол, който стимулира производството на колаген и подпомага увеличаването обема на клетките, и олигопептиди, които заздравяват колагеновата мрежа, придаваща стегнат вид на кожата.

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume Lift Дневен крем за нормална към смесена кожа с SPF 15, 50 мл – дневен крем, който спомага за възстановяване обема на кожата и оформянето на лицевия контур, намалява фините линии и бръчки и прави кожата видимо по-гладка и стегната. Предпазва от причиненото от слънцето стареене на кожата и по-нататъшно задълбочаване на бръчките.

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume Lift Дневен крем за суха кожа с SPF 15, 50 мл – богатият на хиалуронова киселина, магнолол и олигопептиди дневен крем таргетира различните причини за загуба на обем. Формула за суха кожа, която включва и защита от фотостареене.

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Нощен крем, 50 мл – за лифитнг ефект при загуба на обем, намаляване дори на най-дълбоките бръчки и регенерация на кожата през нощта с помощта на активната съставка Декспантенол.

След 60 и след 70-годишна възраст кожата произвежда все по-малко липиди, производството на колаген и хиалуронова киселина отдавна е в намалени количества. Зрялата кожа става особено суха, губи еластичност, а бръчките се задълбочават още повече. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity предоставя надеждно решение за контрол над стареенето на кожата след 50-годишна възраст. Хиалуронова киселина атакува дори най-дълбоките бръчки. Другите основни активни съставки са Арктиин, който ускорява обновяването на колагена, и Силимарин – мощен антиоксидант, който подобрява кръвообръщението на кожата на клетъчно ниво.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Дневен крем с SPF15, 50 мл – крем против стареене за зряла кожа. Запълва дълбоките бръчки и подобрява еластичността на кожата. Осигурява защита от фотостареене. Само след две седмици употреба тестове на потребители отчитат подобрен външен вид на кожата, усещане за по-стегната и хидратирана кожа, значително изглаждане на бръчките и фините линии. Продуктът е отлична основа за грим.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Нощен крем, 50 мл – нощният крем от серията продукти за грижа за кожата след 50-те съдържа два вида хиалуронова киселина, Арктиин и Силимарин. Другата активна съставка е арганово масло. То снабдява кожата с полезни липиди и спомага възстановяването й през нощта. В резултат кожата е по-гладка, свежа и сияйна.

Международно проучване от 2013 г. установява, че 80% от видимите признаци на стареене на кожата се дължат на външни фактори, които можем да контролираме – излагане на слънце, стрес, алкохол, пушене, неподходяща грижа за кожата. Неизлаганите на слънце части на тялото ни запазват своята еластичност и възстановителна способност до късна възраст. Излагането на слънце причинява преждевременно стареене. Затова използването на подходяща козметика и фотозащита има ключова роля за забавяне темповете на стареене и контрол върху признаците на стареене.

 

 

Сподели: