Общи условия

Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, новини, тестове и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на списание „MEDICAL Magazine", освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на списание „MEDICAL Magazine", посочване на източника и добавяне на линк към www.medmag.bg. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 

Този уеб сайт е под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички технологии, използвани в него, както и всички статии, новини, тестове и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на "Ел Креатив" ООД, освен ако изрично не е посочено друго. Копирането и разпространението на каквито и да е материали от сайта е строго забранено и нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

Излъчването на всички рекламни материали или добавяне на препратки към други сайтове, се извършва с изричното съгласие на дружеството.