Новини

Подкрепете своя педиатър в инициативата Мисия Супердок 2020

Проектът се организира от superdoc.bg в специално партньорство с Ведра Интернешънъл.

В условията на пандемична обстановка, лекарите от различни специалности продължиха да работят и поддържат връзка с пациентите си, но дистанционно – посредством консултации по телефона. На част от тях обаче (като например общопрактикуващи лекари и педиатри) им се наложи да се завърнат в кабинетите си по-рано, за да се погрижат за най-малките си пациенти.  Медиците отново демонстрираха топлина, мило отношение и истинска загриженост към бебетата и малките деца, като не пропуснаха да успокоят родителите и им вдъхнат увереност, че ситуацията с Covid-19 ще приключи скоро.
 
Ако и вие сте били от онези притеснени родители, които са се свързали със своите лекари по различни въпроси, ако сте получили топла и професионална грижа по време на започналите отново детски консултации и не сте спирали да разчитате във всеки един момент на своя общопрактикуващ лекар или педиатър, сега можете да изразите своята благодарност чрез инициативата Мисия Superdoc 2020. 
Всеки, който е записал час и посетил лекар чрез superdoc.bg, може да остави своето мнение в платформата до две седмици след направения преглед. Мисия Супердок 2020 и Ведра Интернешънъл ще отличат именно онези лекари, които ежедневно получават одобрението на своите пациенти в платформата. 31 октомври ще бъде крайният срок за събиране на оценки и мнения за първото издание на конкурса, а през месец ноември ще бъде организирана специална церемония по награждаването на отличените медици. Да лекуваш – това е благородна мисия и всеотдайни лекари ни го доказват всеки ден. Именно затова апелираме да оставите своето мнение за любимите си лекари на superdoc.bg, след като сте ги посетили, и така да ги подкрепите в кампанията Мисия Супердок 2020.
 
Мисия Superdoc 2020 ще награди най-високо оценените лекари в платформата в специалностите: акушеро-гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, ОПЛ (обща медицина и вътрешни болести), гастроентерология, УНГ, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология и хирургия. Конкурсът цели да отличи онези лекари-професионалисти, които са впечатлили пациентите не само с медицинска компетенция, но и с човешка грижа, емпатия и внимание.

 

Сподели: