Предстоящи събития

БЪЛГАРСКИТЕ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДНИ 2019 Г. СРЕД КРАСОТАТА НА ПРИРОДАТА, В ПЪРВИЯ ПЛАНИНСКИ КУРОРТ В БЪЛГАРИЯ И НА БАЛКАНИТЕ, К.К.БОРОВЕЦ

• Дата: 21-23 Юни 2019 г.
• Място: хотел Рила, Боровец

В духа на традициите събитието се свързва с честването на Еньовден, 24 юни, който се възприема като професионалният празник на фармацевтите в България. За първи път ежегодният форум БФД 2019г., като най-значимото събитие в календара на Българския фармацевтичен съюз, ще се проведе от 21 до 23 юни в нов и атрактивен вариант на територията на х-л „Рила“, Боровец.

Цел: Приемането на нови правила за добра фармацевтична практика, утвърждаването и въвеждането на Кодекса на БФС за поведение в областта на търговията на дребно с лекарствени продукти по смисъла на чл.40, §1 от Регламент (ЕС) 2016/679.

Основни теми: Тази година ви предоставяме повече време и възможност за да се запознаете с иновациите и новостите във фармацията, като специализираното изложение, ще започне още от първия ден на събитието на 21 юни 2019 г., петък. Много интерактивни занимяния и ботаничеки еко-турове ще са само част от съпътстващите събития.

Програма:

Тържественото откриване на БФД ще се проведе в зала „Рила“ на хотел „Рила“.

Традиционно ще връчим наградите на БФС за продукти на годината, ще отличим най-успешната РФК и магистър-фармацевти на 2018 в една тържествена церемония.

Научната пленарна сесия, както и специализираното фармацевтично изложение, ще бъдат разположени в залите и лобито на х-л „Рила“, Боровец.

Достъп до изложението и научната програма ще имат само регистрирани участници – медицински специалисти и изложители.

Очаквана аудитория:

  1. Фармацевтичното съсловие
  2. Представители на държавните институции, академичната общност, студенти, производители, дистрибутори
  3. Представители на сродни български и международни организации
  4. Специалисти в сферата на здравеопазването

 

Сподели: