Предстоящи събития

XIII Софийски симпозиум по репродуктивна медицина

Събитието се организира от Института по репродуктивно здраве и Медицински комплекс „Д-р Щерев“ на 11 и 12 октомври в НДК

В програмата на тазгодишното издание са включени теми, свързани с последните медицински достижения от света на асистираните репродуктивни техники, акушерството и гинекологията,  феталната медицина, както и на най-добрите практики от онкопрофилактиката и ендоскопската гинекологична хирургия. 
За четвърта поредна година събитието ще включи и паралелна сесия за акушерки.
Международните лектори
Сред международните лектори на събитието са изявеният специалист по репродуктивна медицина проф. Рой Хомбург и колегата му проф. Инг Чонг. От Великобритания ще пристигнат и преподавателят по репродуктивна медицина д-р Майкъл Карол и д-р Джилиан Локууд, медицински директор на клиниката Midland Fertility Services, в която се правят повече от 900 инвитро и ИКСИ процедури годишно.
Модулът по пренатална и фетална медицина ще бъде с участието на представители на школата на проф. Кипрос Николаидес и Фондацията по фетална медицина (FMF).
Участие в събитието
Лекарите и медицинските специалисти, които искат да присъства на авторитетното научно събитие, трябва предварително да се регистрират на сайта на ИРЗ (https://www.reproduktivnozdrave.org/).

 

Сподели: