Новини

Подкрепете своя АГ специалист в инициативата Мисия Супердок

Проектът се организира от superdoc.bg в специално партньорство с Ведра Интернешънъл.

Да намериш лекар, на когото да се довериш, да споделяш и да се чувстваш сигурен и спокоен в избора си – това е трудна задача, но не е невъзможна. Особено когато става въпрос за лекар, с когото искаме да преживеем и едни от най-важните житейски моменти – проследяване на бременност и съкровения момент на раждането.
В случай че сте открили своя лекар, с когото сякаш „работите“ като в екип, предлага най-добрата здравна грижа за вас и бъдещия ви наследник, отнася се с уважение към всички въпроси, които ви вълнуват и ви предразполага с мило отношение, дори с чувство за хумор – сега можете да споделите своето мнение в платформата superdoc.bg. 
Всеки от вас, който е записал час и посетил лекар чрез superdoc.bg, може да остави своето мнение в платформата до две седмици след направения преглед. Мисия Супердок 2020 и Ведра Интернешънъл ще отличат именно онези лекари, които ежедневно получават одобрението на своите пациенти в платформата. 31 октомври ще бъде крайният срок за събиране на оценки и мнения за първото изданието на инициативата Мисия Супердок, а през месец ноември ще бъде организирана специална церемония по награждаването на отличените медици. Да лекуваш – това е благородна мисия и всеотдайни лекари ни го доказват всеки ден. Именно затова апелираме да оставите своето мнение за любимите си лекари на superdoc.bg, след като сте ги посетили и така да ги подкрепите в кампанията Мисия Супердок 2020.

 

Сподели: