Новини

Мисия Супердок отново награждава най-обичаните от пациентите лекари за отминалата година на елегантна церемония в София

Мисия Супердок е ежегоден проект на платформата superdoc.bg в партньорство с фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл, който цели да отличи медиците, спечелили доверието, благодарността и любовта на пациентите си.

Елегантната гала-вечер в чест на медиците се състоя на 9 юни в Централен военен клуб в София и включваше концерт на камерен вокално-инструментален ансамбъл „Tutti soli”с диригент проф. д-р на изкуствата Виржиния Атанасова и официална церемония с водещ талантливия актьор, завършил медицина, Наум Шопов. 

Третото издание на Мисия Superdoc отново отдаде заслуженото признание на медицинските специалисти в платформата с най-висок рейтинг за изминалата година в 14 специалности: акушеро-гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, ОПЛ (обща медицина и вътрешни болести), гастроентерология, УНГ, пулмология, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология и хирургия. Инициативата е замислена като своеобразен дълбок поклон и жест на уважение към всички лекари-професионалисти, които са високо оценени от своите пациенти и зад нея стои желанието да бъдат наградени и популяризирани още повече именно най-обичаните медици. Пълния списък с отличените можете да видите тук.

Специалната награда за най-високо оценен лекар в платформата за отминалата 2022 година взе д-р Деница Краевска, акушер-гинеколог от Пловдив, а някои от останалите отличени специалисти бяха д-р Милка Йонкова, акушер-гинеколог, д-р Ива Иванова, педиатър, д-р Павлина Андреева, общопрактикуващ лекар, д-р Деница Георгиева, гастроентеролог, д-р Йордан Влахов, ендокринолог, д-р Радица Соколова, дм, дерматолог, д-р Даниел Гайдаров, уролог, д-р Петко Хаджиламбрев, ортопед, доц. Николай Янев, дм, пулмолог, д-р Диана Милева, хирург, д-р Нели Георгиева, кардиолог, д-р Георги Павлов, детски невролог, д-р Пенка Тодорова, офталмолог и д-р Георги Кичуков, УНГ специалист.

От Superdoc и Ведра отново отбелязаха, че това далеч не е изчерпателен списък на всички изключителни професионалисти в платформата Супердок и извън нея, които заслужават да бъдат отличени за своята работа и отношение към пациента. Мисия Супердок се утвърждава като ежегодна инициатива и поради това списъкът с отличени лекари ще се допълва и обновява с всяко ново издание.

Медиците получиха специалните златни значки „Мисия Супердок“,  почетни грамоти и подаръци от Ведра Интернешънъл и най-вече любовта и признанието на своите пациенти.

Специални гости на събитието бяха проф. д-р Иван Поромански от УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов“, специалист Хирургия, Ортопедия и травматология и Спешна медицина, Д-р Иван Вецев, акушер-гинеколог и член на УС на Националната пациентска организация, републиканският консултант по белодробни болести проф. д-р Ваня Юрукова, подполковник д-р Димитър Колев, началник на Първо отделение към клиника по нервни болести във ВМА София и проф. д-р Иво Петров,  медицински директор и началник Клиника по кардиология и ангиология към Университетска болница Аджибадем Сити клиник. Награди връчиха също д-р Иван Иванов, Медицински директор и член на Борда на директорите на Ведра Интернешънъл, както и Весела Груева, Търговски Директор на платформата Супердок,  Георги Христов, Мениджър Продажби на Супердок за Източна България и Ивелина Филипова, Мениджър Продажби на Супердок за Южна България.

Супердок и Ведра благодарят на всички, които оставиха своето мнение на сайта superdoc.bg и така станаха част от мисията да се отдаде заслуженото признание на медицинските специалисти, които са се отличили с изключителна грижа и професионализъм в своята практика. От своето създаване, в Superdoc са оставени стотици хиляди оценки от пациенти, които са посетили лекар чрез платформата. Именно този жест на благодарност към получената медицинска грижа стои в основата на инициативата Мисия Супердок и именно историите на тези възхитителни лекари правят церемонията по тяхното награждаване така вълнуваща.

 

Сподели: