Новини

75 ОТЛИЧЕНИ ЛЕКАРИ В 14 СПЕЦИАЛНОСТИ В ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА ИНИЦИАЛИВАТА МИСИЯ СУПЕРДОК

Проектът се организира от интернет платформата superdoc.bg в специално партньорство с фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл и се превръща в очаквано ежегодно събитие

През 2022 година, също както и през миналите две години от старта на инициативата Мисия Супердок,  пациенти от цяла България продължиха активно да изразяват признателността и обичта си към лекарите в добре познатата платформа superdoc.bg.

От създаването на superdoc.bg досега са оставени стотици хиляди оценки от пациенти, които са посетили лекар чрез платформата и именно този жест на благодарност към получената медицинска грижа стои в основата на Мисия Супердок.

Кампанията продължава да набира популярност с всяка година, тъй като пациентите с огромна признателност и сърцатост изразяват благодарността си към онези лекари, които са ги впечатлили не само с висок професионализъм, но и топло отношение, съпричастност към проблема им и позитивен и ефективен подход.

За трета поредна година Мисия Superdoc ще награди на празнична церемония лекарите с най-висок рейтинг в платформата в специалностите акушерство и гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, обща медицина, гастроентерология, УНГ, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология, пулмология и хирургия. Голямата награда „Лекар на годината в superdoc.bg на база на оценките на пациентите“ отива при д-р Деница Краевска от Пловдив, а всички 75 отличени лекари за отминалата година можете да видите ТУК

Разбира се, това далеч не е изчерпателен списък на всички безспорни професионалисти във и извън платформата Супердок, които заслужават да бъдат отличени. Голямата част от специалистите в superdoc.bg са безкрайно обичани от своите пациенти и са получили множество оценки с благодарности за техния труд и грижи. Затова Мисия Супердок е ежегодна инициатива и списъкът се допълва и обновява с всяко ново издание.

Superdoc.bg и Ведра Интернешънъл вярват, че всеки лекар-професионалист, който е спечелил доверието и уважението на своите пациенти, заслужава дълбок поклон. Този поклон е именно Мисия Супердок. Честит празник, скъпи лекари!

 

Сподели: